Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Abonner på nyheter fra Haugesund kommune

Utskrift

Eksamen for 10. klasse 2015

Skrevet av Bjørn Nøttum .

I denne artikkelen finner du informasjon om eksamen 2015, blant annet eksamensdatoer, søknad om tilrettelegging av eksamen og informasjon om klagerett.

Utskrift

Mikroverkstedets skole- og elevavtale

Skrevet av Bjørn Nøttum .

mikroverkstedetbHaugesund kommune har avtale med Mikroverkstedet som gir alle elevene ved grunnskolene i kommunen rett til å bruke programmene som er omfattet av Elevavtalen . I tillegg til at programmene kan installeres på alle skolens datamaskiner, gir avtalen også rett til å installere på lærermaskiner og elevenes private pc-er. Inkludert i avtalen er lese- og skrivestøtteprogrammet CD-ORD.

Innlogging for å laste ned programmene ligger her. Velg FEIDE-pålogging og benytt det samme brukernavnet og passordet som på It's learning. Her klikker du enten på 'Elevavtalen' eller 'Snarvei til Web program'.

http://www.seo.mavi1.org http://www.mavi1.org http://www.siyamiozkan.com.tr http://www.mavideniz1.org http://www.mavideniz.gen.tr http://www.17search17.com http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org