1. års sykepleierstudenter ut i praksis i dag

I dag ble 1. års sykepleierstudentene ved Høgskulen på Vestlandet tatt varmt i mot i bystyresalen på Haugesund rådhus før de klokka 12.00 startet på sin praksisperiode i Haugesund kommune.

Studentene ble ønsket velkommen av kommunedirektør Ole Bernt Thorbjørsen som også kort fortalte om byens historie, rådhuset, rådhusplassen og hvem som ga Norges vakreste rådhus i gave til byen.

Kommunaldirektør Sissel Hynne pratet om hvilken viktig tid studentene nå har foran seg.  Tidene har forandret seg ganske mye fra hun selv begynte i helse- og omsorgssektoren. Hun fortalte om sin utdannelse og arbeidshistorikk i Haugesund kommune, og hvordan det har ført henne til jobben hun har i dag, som kommunaldirektør.  Dersom du takker ja til en jobb i kommunen får du mange varierte og spennende oppgaver. Du vil møte mange forskjellige mennesker og kjekke, dyktige kollegaer.  I tillegg har du også gode muligheter til avansement i jobben.

Studentene fikk se videosnutter som presenterte forskjellige fagområder.  Flere av lederne på disse områdene fortalte om arbeidsplassene sine og hva sykepleierstudentene kom til å møte ute i praksis.  I tillegg til lunsj, fikk studentene både giveaways og mange gode råd med på veien.  Etter samlingen på rådhuset, er nå studentene på vei ut i sin aller første praksisperiode i Haugesund kommune.  Vi ønsker dem all mulig lykke og håper de velger Haugesund kommune som sin arbeidsplass i fortsettelsen!

Utskrift