Har du meldt deg på Sykle til jobben aksjonen?

Påmeldingen til årets Sykle til jobben aksjon er startet.  Sykkelbyen betaler for påmelding for alle som bor eller jobber i Haugesund, bor eller jobber på fastlands-Karmøy. Har du postnummer i Haugesund kommune eller på fastlands-Karmøy på jobben eller bosted, får du gratis deltakelse.

Et fantastisk vintervær gir mulighet for flotte vinteraktiviteter og også vintersykling. I 2019 arrangeres aksjonen for 46. gang. Tradisjonen tro registrerer dere all aktivitet og bli med på trekningen av spennende premier, både individuelle premier og til laget. Dere kan vinne – turer til Skåbu Fjellhotell, sykler fra Merida, produkter fra Silva og Polar, drakter og billetter fra Norsk Toppfotball, bærekraftige klær fra Greater than A (Aksel Lund Svindal sitt klesmerke), gavekort på sportsutstyr, løpesko fra Mizuno, turutstyr fra Braasport, bøker, kinobilletter etc.

Om du melder deg på blant de første 5.000 er du med i trekningen av 200 premier. Det kan altså være lønnsomt å melde seg på tidlig. Vi kaller det Early Bird og du kan lese mer om åpningskampanjen her.

Vi hadde i januar ambassadør-rekrutteringskampanje. Vi ønsket å se om noen kunne ha lyst å stille som ambassadører for Sykle til jobben, noen som ønsket å gjøre det lille ekstra for å få andre i aktivitet og til å velge en aktiv reisevei. Responsen var overveldende! Team Sykle til jobben er både rørt og veldig takknemlig. Vi skulle så gjerne ha hatt med alle søkere videre, men måtte velge 300. Takk til alle som har søkt, dere er alle verdige ambassadører og dere motiverer.

Da er vi altså i gang! Bli med i årets aksjon og registrer din aktivitet og din aktive reisevei – det er bra for miljøet, helsa di og humøret ditt. Velkommen til Sykle til jobben 2019, meld deg på i dag.

 Sykle til jobben

 

 

Utskrift