PPT på førsteplass i sykle til jobben aksjonen

Fra 24. april til 21. juni 2019 var flere private og kommunale bedrifter i Haugesund med på Sykle til jobben-aksjonen. Flere lag deltok fra Haugesund kommune, og i kategorien «Topplister mellom bedrifter», det en  sammenlignet både private og kommunale bedrifter, kom PPT på første plass – Vi gratulerer!

I konkurranse med Raech Subsea AS, Karmsund Havn IKS og Helse Fonna ble det PPT Haugesund som toppet listen med 83,30 poeng. De som har postnummer i Haugesund kommune eller på fastlands-Karmøy på jobben eller bosted, har fått gratis deltakelse gjennom Sykkelbyen. Elin Vallestad, Liv Karin S. Thorbjørnsen, Berly Døske, Astrid Kleppe, Tine Horneland, Siri W. Johansen, Inger Gundersen, Beathe Engseth og Charlotte Liestøl har alle bidratt til seier gjennom ulike aktiviteter. Det har vært en motiverende aksjon, der alle former for aktiviteter som har telt med. I PPT har det også blitt arrangert fellesturer for å sikre felles poengløft, og med på kjøpet har vi fått gode felles opplevelser med knallkjekke kollegaer.

Aktivitetskampanje

I tillegg til Sykle til jobben-aksjonen vil Haugesund kommune innen kort tid arrangere sin egen aktivitetskampanje for alle ansatte. Kampanjen har fått navnet «Alle i aktivitet», og skal være en hjelp for alle som ønsker å starte opp, eller fortsette med aktivitet. Hvorfor arrangerer vi en lik kampanje på høsten? Høsten er en tid det kan være enkelt å velge sofaen og tv fremfor å holde seg i bevegelse. Kampanjen har som mål å motivere flest mulig nå som høsten starter, til å ta valg som skal gi oss en helsegevinst. 

Trykk på bildet for full størrelse

 Aktivitetsgruppen hos PPT som har stått på i hele vår.     Aktivitetsgruppen hos PPT som har stått på i hele vår.

Aktivitetsgruppen hos PPT som har stått på i hele vår.

Utskrift