Vil du være med å gjøre Haugesund sentrum til et bedre sted?

Ordfører Arne-Christian Mohn og digitaldirektør i Haugaland Kraft, Stein Inge Morisbak ønsker kontakt med deg som har ideer om hvordan Haugesund sentrum kan bli et bedre og mer attraktivt sted.

 - Dette er et sentrumsprosjekt. Målsettingen er å gjøre sentrum enda mer attraktivt, og da må vi vite hva innbyggerne mener om hva som skal til for at sentrum skal bli mer attraktivt. I stedet for å sitte på et kontor hos Haugaland Kraft eller på rådhuset og mene eller tro hva innbyggerne etterspør, prøver vi å samle et bredt utvalg og spørre hva de trenger eller ønsker, forklarer Morisbak til Haugesunds Avis.

Mohn og Morisbak håper så mange som mulig vil ta kontakt for å være med i arbeidsgruppen, alt fra den rusavhengige til direktøren - fra alle samfunnslag.  Men du må være engasjert og ha meninger om hva som gjør sentrum attraktivt!  Mohn ser for seg en arbeidsgruppe på åtte innbyggere som kan møtes allerede om et par uker.  Les hele saken på Haugesunds Avis og meld din interesse på skjemaet under så snart som mulig.

Fornavn / mellomnavn*Fornavn og mellomnanv
Telefon/Mobil*Telefon/Mobil
Etternavn*Etternavn
E-post *E-post
Kommentar
SEND

Kilde: Haugesunds Avis

Utskrift