Barnehagebesøk på Bjørgene

Torsdag 11. april 2019 hadde aldersdement avdeling ved Bjørgene omsorgssenter besøk av en herlig gjeng skolespirer fra Bjørgene barnehage.  Christine Langfjord, fagansvarlig ved avdelingen gir oss denne beretningen.  "I alt 9 barn hadde pakket sekken sin med påsketegninger og matpakke, og spaserte spent ned til oss. De ble godt mottatt av en gjeng damer som syns dette var riktig så stas.

Vi startet med å synge noen vårsanger, hvor både liten og stor sang og danset. Deretter var det tid for maling og fargelegging av påskeegg og påsketegninger. Det var en fin stund og det vistes godt at alle koste seg. De nysgjerrige små hadde mange spørsmål som de fikk svar på og de eldre hadde mange klemmer og smil som de gledelig delte ut. Vi avsluttet med en felles matbit.

Men før skolespirene gikk tilbake til barnehagen igjen, gikk vi ut i hagen og hang opp mange fine påskeegg i et epletre som barna hadde med seg i gave til pasientene. I følge skolespirene hadde vi nå verdens fineste påsketre i hagen og de alle hadde kost seg kjempe masse.

Med disse fine påskebildene ønsker vi alle sammen en riktig god påske!"Barnehagebesøk på Bjørgene

Utskrift