Branntips.no - ny nasjonal portal

Hjelp oss å forebygge brann!  Er du bekymret for din eller andres brannsikkerhet? Har du oppdaget et brannfarlig forhold og ønsker å melde fra? Uansett hvem eller hva din bekymring gjelder, ønsker brannvesenet å høre fra deg. Sammen kan vi unngå at branner oppstår og potensielt redde liv.

Branntips.no er en nasjonal satsing som allerede er på plass og i drift. Ett nettsted, en felles portal hvor alle kan være med å forebygge brann.  

På branntips.no kan man enkelt melde inn bekymringsmeldinger som ikke er akutte. Meldingen vil da komme til aktuelt brannvesen som følger opp saken. Det er Oslo brann- og redning som står bak og administrerer løsningen.

Leder av forebyggende avdeling i Haugesund brannvesen Øystein Fonnes ønsker løsningen velkommen og forteller at Haugesund brannvesen er med i denne.  Det er viktig å huske at det naturlig nok er noe saksbehandlingstid her. Akutte hendvendelser skal og må fortsatt gå til nødnummer 110. Men denne løsningen gjør det enklere for folk å sende inn bekymringer, fra mobil, pc, og nettbrett.  Så får vi håpe at alle brannvesen henger seg på, slik som Haugesund har gjort, sier Fonnes.

https://branntips.no/

Øystein Fonnes håper mange bruker branntips.no.  Foto: Tor André Johannessen

Øystein Fonnes håper mange bruker branntips.no. Foto: Tor André Johannessen

Utskrift