Gratis foredrag med forfatteren av "Mitt liv med humler" lørdag 21.09.

Lørdag 21. september kl 15.30 kommer Dave Goulson til Haugesund folkebibliotek. Dave Goulson er en fantastisk formidler, og professor i biologi ved University of Sussex i England. Han har blant annet skrevet boken «Mitt liv med humler».

Foredraget er GRATIS, og et samarbeid mellom Miljøsamarbeidet Haugesund, Karmøy og Tysvær kommuner og Øyobiblioteket.  Det er begrenset med plasser og de som vil delta må gå inn på https://haugesundbibliotek.ticketco.events/no/nb/e/oeyo_festivalen og kjøpe/hente ut en gratisbillett.  Foredraget er en del av ØYO-festivalen.

Mitt liv med humler er et underholdende foredrag og en grenseløs kjærlighetserklæring til en liten, men betydningsfull skapning. Med sterkt engasjement og varme forteller Goulson alt som er verdt å vite om humler – og litt til. Foredraget bygger på boken « Mitt liv med humler»

Stein Joar Hegland, økolog og førsteamanuensis på Institutt for miljø og naturvitskap på Høgskulen på Vestlandet, leder etterpå en samtale med utgangspunkt i foredraget.

Se videosnutt av Dave Goulson her.

Se videosnutt av Dave Goulson her. 

Utskrift