D.D.S.Ø.I.F - en utstilling om Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes

Doktor Proktor har samlet inn merkelige, skumle og skrekkelige dyr fra hele verden - slike dyr vi skulle ønske ikke fantes.  Nå stiller Karmsund folkemuseum ut hele samlingen.  Samlingen er basert på Jo Nesbø sine bøker om Doktor Proktor og har fått navnet D.D.S.Ø.I.F - en utstilling om Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes.

Ta med barna og se denne flotte utstillingen som åpner offisielt 5. oktober kl. 12.00 og varer ut hele november. Åpningstidene på Karmsund folkemusesum er mandag-fredag kl. 10.00-14.00 og lørdag/søndag kl. 12.00-15.00.

Dette er en utstilling for barn og unge basert på Jo Nesbø sine bøker om Doktor Proktor. Men akkurat som barnebøkene til Jo Nesbø, inneholder utstillingen morsomme element og referanser myntet på de voksne.

Det vil bli nærkontakt med fantasidyr og -vesener som til nå har vært uoppdaget og skjult for offentligheten. Med god grunn, for mange av dem er ganske så gufne, som den enorme mongolske vannrotta (som visstnok holder til i Oslos kloakksystem), den utspekulerte Rev Constrictor, den grusomme og over to meter høye Månekameleonen (som drømmer om verdensherredømme) – og mange flere.

Utstillingen passer for alle de som liker å se utrolige ting eller liker en god historier.

Doktor Proktors sensasjonelle samling D.D.S.Ø.I.F. Museumskatalog fra Aschehoug https://issuu.com/aschehoug/docs/doktorproktor_museumskatalog

Utstillingsplakat D.D.S.Ø.I.F

Utstillingsplakat D.D.S.Ø.I.F

Utskrift