Panoramabilder fra Røvær

Nå kan du nyte Elfinn Færevåg sine vakre panoramabilder og på egenhånd utforske Hillersøy, Suggevågen, Klokketårnet ved Bedehuset, Røværholmen fyr, Hiltahuset, gravplassen, Bekkarvika, Buholmsundet, Røvær Kulturhotell og Røværgravene fra 1899 på Udland kirkegård.

Elfinn Færevåg har spesialisert seg i å ta bilder med 360 graders visning og har det nyeste utstyret på markedet for dette. Han har samarbeidet med prosjekt "Øy søker barn, foreldre ingen hindring" om bilder fra Røvær. Elfinn rodde ut til fyret og til Hillersøy i sommer. Kystverket har gitt tillatelse til å vise bilder inne fra linsehuset i fyret og fra galleriet utenfor linsehuset.

Bildet fra Hillersøy er tatt med megazoom, noe som betyr at du faktisk kan zoome inn og se Camilla stå i vinduet hjemme; hun lurte nemlig fælt på hva den mannen holdt på med borte på Hillersøy ! og om du lurer på hvem Elfinn er, så ser du han sitter på trappa utenfor Hiltahuset :-)

Les informasjonen under bildene og bruk knappene for å bevege deg rundt i bildet. Noen av bildene har ekstra informasjon vedlagt på venstre side.

Det blir lagt ut link til bildene i menyen til de tre portalene Røværsbuen, Besøk oss og Flytt hit.

Her finner du panoramabildene

Utskrift