Nesten som Spellemannsprisen

Bernhard Engedal var både takknemlig og brydd over å få den gjeve medarbeiderprisen i Skåre menighet. Han ble kåret til "årets veteran".-Nesten som Spellemannsprisen, sa han.

Fredag inviterte Skåre menighetsråd og de ansatte i menigheten medarbeidere til fest. De ble tatt vel i mot. Hele dagen hadde de ansatte laget sin tradisjonelle tapas. Rådet stod klar ved kirkedøren for å åpne døren, hilste gjestene velkommen underveis til garderoben hvor de fikk hjelp til å henge av seg tøyet og en kopp kaffe før festen startet.
Prisutdeling av var en av festens høydepunkt. Bernhard Engedal fikk veteranprisen og "Årets arbeidslag" ble tildelt de som arbeider på kjøkkenet til Etter Skoletid.

I begrunnelsen for å gi Bernhard Engedal prisen ble det sagt blant annet dette:

"Årets veteran er en moden og sprek mann. Han utmerker seg med å jobbe både på ledernivå og "på gulvet". Han våger å lede og tar i et tak. Det er kort vei mellom tanke og handling for denne medarbeideren"

-Jeg er glad i Skåre menighet. Det er en vital menighet jeg er glad for å være med i, et privilegium, sa Bernhard Engdal i sin takketale.

Les mer på nettsidene til Den norske kirke i Haugesund >>>

Utskrift