Velkommen til Seniorfestivalen 2019

Seniorfestivalen er et årlig arrangement med et bredt tilbud av sosiale og kulturelle arrangementer for byens seniorer. Festivalen starter med festforestilling i Festiviteten fredag 6. september. Konferansier er Karen Berndtsson, og det starter med gratis kaffe og kaker i foajeen fra klokken 10.00. Seniorfestivalen åpnes av ordfører Arne-Christian Mohn.

Seniorfestivalen blir arrangert fra 6. til og med 14. september. Som tidligere år blir det variert og flott program. Under festforestillingen fredag 6. september blir Seniorfestivalen i Haugesund høytidelig åpnet av ordføreren. 

Program for Seniorfestivalen 2019 finner du her >>>

Ordfører Arne-Christian Mohn om Seniorfestivalen

Det er svært hyggelig å ønske velkommen til dager med kultur i Haugesund for viktige personer i det frivillige arbeidet i Haugesund. Seniorer er nettopp en viktig ressurs for at hjulene skal gå rundt, enten de avlaster arbeidstagere ved å være barnevakt, eller de hjelper til på arrangmenter av forskjellig art, eller de engasjerer seg på andre måter. Og ikke minst om de besøker eller hjelper de av oss som ikke greier å gjøre en innsats pga. sykdom eller alderdom. 

Seniorfestivalen er blitt fortsettelsen på festivaldagene i august og en viktig kulturbegivenhet i byen. Uansett alder, trenger vi alltid kultur. Vi greier oss ikke uten, og alle former for kultur i et samfunn vil derfor være like viktig. Seniorfestivalen gir et tilbud tilpasset den eldre generasjonen. 

Komiteen bak seniordagene i Haugesund består av representanter fra eldrerådet, kirken, frikirkene, pensjonistforeningene, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, sanitetsforeningene, kommunale enheter, frivillige og ansatte på Havnaberg frisklivssentral og seniorsenter.

Program for seniordagene er produsert og delt ut. Billetter til ulike arrangementer og mer informasjon kan en få ved henvendelse på Havnaberg seniorsenter. Alle byens seniorer er hjertelig velkommen til de mange arrangementene under Seniorfestivalen.

 

Utskrift