Mezzoforte til Sildajazzen

MezzoforteMEZZOFORTE kommer til Sildajazz og spiller under dobbelt konserten med "Light of love" fredag 7. august kl. 20:00 i Maritim Hall. Den islandske fusion-musikkgruppen Mezzoforte hadde sitt store gjennombrudd på slutten av åttitallet. I 2013 var de nominert til Nordisk råds musikkpris. 

Gjennom en serie utgivelser plasserte de seg på verdenstoppen blant de orkestre som ga seg i kast med en musikksjanger som både appellerte til lytterne og til et dansende publikum.

Gruppen har, som de fleste band som holder seg levende over mange år, hatt en del utskiftinger i mannskapet under veis. Likevel har de klart å opprettholde sin aktualitet også for nye publikumsgrupper basert rett og slett på sin kompromissløse dyktighet. Bandet består i dag av: Eythor Gunnarsson keyboard, Johann Asmundsson bass, Gulli Beim trommer, Bruno Muller gitar, Sebastian Stundnitsky trompet og Jonas Wall saksofon.

MEZZOFORTE stiller med et knallsterkt 6-manns lag på scenen, og vil sammen med LIGHT OF LOVE lage en festkveld i Maritim Hall.

Les hele pressemelding fra Sildajazzen og Mezzoforte her >>>

Utskrift