Ny dementavdeling på Bjørgene

Fredag 1. oktober ble dementavdelingen på Bjørgene offisiellt åpnet av ordfører Petter Steen jr. Mange møtte opp for å gratulere på den store dagen.

I sin gratulasjonstale skrøt ordføreren av det utrolig flotte bygget Bjørgene omsorgssenter undervisningssykehjem nå har fått. Han trakk også fram det arbeidet Haugesund kommune har gjort for å etablere omsorgstilbud for byens seniorer. Siden Udland omsorgssenter ble bygget har rehabiliteringsprosesser og nybygg kommet til, slik at Haugesund nå har et veldig god tilbud i forhold til landsgjennomsnittet.

Leder for Bygg- og vedlikeholdsenheten i kommunen, Heine Skogland, takket de mange entrepenører som hadde vært med på å gjøre prosjektet vellykket. Han overrakte samtidig spaden som tok første spadestikket og nøkkelen som nå gir tilgang til den nye avdelingen.

I tillegg til selve avdelingen inneholder bygget et topp moderne undervisningsrom i underetasjen som skal brukes av undervisingssykehjemmet. I byggets sentrale del finner du en vakker "sansehage" med en liten fontene, gressplener, sitteplasser i ly av vinden m.v. I det hele et flott bygg.

Utskrift