Heia Lillesund!

Svetten rant og spenningen var høy da elevene fra forskjellige skoler i Haugesund var samlet på stadioen for å springe skolestafetten opp til Hollenderhaugen.

FØR LØPET

Ivar Lande,Sander Meland og Emma Wade var alle sikre på at Lillesund skulle vinne. De skulle løpe stafetten og var spente på hva de hadde i vente. De hadde gledet seg i en uke fordi stafetten ble først avlyst på grunn av uvær, men nå var de klare.

LØYPEN

De var alle litt bekymret for at løypen skulle være for lang. De skulle springe rundt stadioen og opp til Hollenderhaugen. Der skulle de bytte med noen andre som skulle springe ned igjen. Men skolen som heiet, gav dem selvtillit til at de skulle klare det.

UNDER LØPET

-Det er spennende å se på at løperene sliter for å vinne,sa Eva Naomi Knutsen spent. Hun møtte opp sammen med skolen sin kl. 12 for og se på løpet. -Det er gøy å heie,for jeg tror løperne tar mer i når de vet at noen heier. Lillesund er jo best!

ETTER LØPET

Ivar Lande og Sander Meland synes at Lillesund fortjente og vinne. -Vi synes at vi gjorde det bra, vi, sa guttene mens de jobbet for å få pusten igjen.- Men vi ble veldig slitne da. En annen løper, Emma Wade, synes også at hun gjorde det bra. -Men jeg synes også at Amra fra 5c gjorde det ekstra bra. -Vi kunne jo ikke gjort det bedre,smilte hun glad.

Utskrift