Bussbillett til 1 krone for én time

 I ukene før og etter 1. oktober gir Rogaland fylkeskommune og Bymiljøpakken deg en gyllen mulighet til å prøve bussen så mye du vil i hele Rogaland.  Det betyr at du kan reise så mye du ønsker i én time for 1 krone per gang.

Les mer …

Utskrift

Det kan bli full storm fredag ettermiddag

Fredag ettermiddag og kveld er det ventet kraftige vindkast i Rogaland og østafjells, lokalt opp mot 30-40 meter i sekundet. De sterkeste vindkastene ventes nær kysten og i fjellet. Natt til lørdag vil det også bli kraftige vindkast i innlandet. Det er sendt ut et farevarsel på oransje nivå (det nest høyeste aktsomhetsnivået).

Les mer …

Utskrift

Lærlinger og foresatte besøkte rådhuset

Denne uken inviterte rådmann og personalsjef første års lærlinger og foresatte til en hyggelig sammenkomst på Haugesund rådhus. Rådmann Ole Bernt Thorbjørnsen begynte med å ønske alle velkommen. Han kunne fortelle at det i år var 24 førsteårs lærlinger.

Les mer …

Utskrift

Tilbud om gratis HPV-vaksine

HPV-vaksine har vært et tilbud til jenter i 7. klassetrinn siden skoleåret 2009/2010. Fra høsten 2018 får gutter tilbud om HPV-vaksine. Det gir lik mulighet for gutter og jenter til å beskytte seg mot kreft som skyldes HPV (Humant papillomavirus). Nesten alle tilfeller av livmorhalskreft skyldes et virus som heter humant papillomavirus (HPV). HPV smitter ved seksuell aktivitet og er svært vanlig. Derfor får nå kvinner født i 1991 eller senere tilbud om gratis HPV-vaksine. 

Les mer …

Utskrift

Menn i helse på skolebenken

I midten av august startet 23 voksne menn på videregående skole, helse og oppvekstfag (VG1), på AOF. Mennene er med i prosjektet Menn i helse Haugalandet, og åtte av mennene er tilknyttet Haugesund kommune. 

Les mer …

Utskrift

Hageavfall på kommunale friområder kan gi rotteproblem

Vi får stadig inn meldinger fra beboere i Haugesund kommune om at naboer tømmer hageavfallet på kommunale friområder. Dette er forbudt, og heller ikke noe fint for nærområdene. Det kan også gi luktproblemer. Hageavfallet kan i tillegg skape et rotteproblem, da de liker seg i dette avfallet. Hageavfallet må kjøres til Årabrot Miljøpark, HIM.

Les mer …

Utskrift

NHO plasserer Haugesund kommune på 28. plass

Kommune-NM måler alle de 422 kommunene på områder som kompetanse, arbeidsmarked, næringsliv og kommuneøkonomi og viser hvilke kommuner som kan oppleves som de mest attraktive for næringslivet.  Det er NHO som står for rangeringen.  De plasserer Haugesund kommune på en 28. plass av landets kommuner i årets Kommune-NM.  I 2017 endte vi på 35. plass.

Les mer …

Utskrift

Baklukesalg på rådhusplassen

Er du på jakt etter «bestemors gamle kopper», billige klær, eller rett og slett noen spesielle julegaver? (ja, det er faktisk bare knappe fire måneder igjen). Da bør det populære Baklukesalget på rådhusplassen være stedet.

Les mer …

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår