Cruise lights til politiet

Politiets nyeste biler har et nytt modus i blålys oppsettet. Det kalles cruise light. Blålysene lyser rolig konstant uten flash effekter. Dette for at politibilen skal bli lettere å oppdage blant annet i bymiljø mm. Utrykningslysene er som tidligere.

Nyheten er nå ankommet Haugesund og hele Haugalandet, Nord-Rogaland og Sunnhordland området vil kunne merke dette.

«Cruise lights», eller identifikasjonslys, er et konstant blålys politiet vil bruke for å vise at de er ute og tilstede blant folk.

Blålys.  Foto: Tor André Johannessen.

Blålys. Foto: Tor André Johannessen.

Nytt modus i blålysoppsettet.  Foto: Tor André Johannessen.

Nytt modus i blålysoppsettet. Foto: Tor André Johannessen.