Nå skal de trutnes

Torsdag kveld sjøsatte ildsjelene ved Foreningen Indre kai seks klargjorte livbåter ved Vibrandsøy.

De nystelte båtene ble slept til Nordre Løvågen på Vibrandsøy der de skal få ligge å trutne, klar til blant annet kapproingen 17. mai. Geir Inge Holmstrøm har vært med i Indre kai gjengen i hele 25 år. Han forteller at det er lagt mye arbeid ned i disse båtene.

Torsdag kveld stod han til rors og slepte livbåtene på plass i lang lang rekke. Et vakkert skue i Vibrandsøysundet.

Foreningen Indre Kai sine livbåter/kapproingsbåter.  Foto: Tor André Johannessen

Foreningen Indre Kai sine livbåter/kapproingsbåter. Alle foto: Tor André Johannessen