Ferieklubb for barn mellom 7 og 12 år

Nå nærmer det seg sommerferie og det betyr også at Ferieklubben nærmer seg. Her er mange kjekke aktivitetsdager i vente for deg mellom 7 og 12 år!  Ferieklubben starter torsdag 25.juni og avsluttes fredag 6. juli.

Det er ingen påmelding til aktivitetetene og hver aktivitet koster kr 100,-.  Du kan betale kontant eller med Vipps. Oppmøte er på Gamle Slaktehuset i Strandgata kl. 09.00 og dagene avsluttes ca. klokken 15.00.  Dersom dere kjører barna ber vi om å kjøre ned i bakken mot Maritim.  Busstransporten trenger plassen i Strandgata.

Her har vi laget en liten huskeliste over hva som kan være greit å ha i sekken disse dagene:

Mat og drikke - vi samles hver dag for å ta en lang og koselig pause.  Barna bør ha med seg niste, drikke og gjerne frukt.  Det kan være lurt og ha  regntøy og et ekstra sokkeskift i sekken, da været kan være skiftende.  Badetøy og håndkle kan tas med de dagene vi er ved sjøen. Det er superviktig å ta med redningsvest de dagene det står merket. Vi kan ikke ta med barn uten vest.  Redningsvest kan leies på Brannstasjonen.

Les mer om Ferieklubben på Gamle Slaktehuset sine sider på facebook: facebook.com/gamleslaktehuset

Ferieklubben 2018

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår