Påmelding til Barn er bra! - festivalen 2019

Med en brosjyre trykket på papir av jordbruksavfall presenteres Barn er bra!-brosjyren for alle barn i Haugesund og omegn.

Påmeldingen er i gang >>>

Viktig informasjon

  • Du kan betale ved påmelding. Kun kort.
  • De som skal ha søskenmoderasjon betaler ikke ved oppmelding. Kryss av for søskenmoderasjon og dere får betalingslenke tilsendt med rett beløp.
  • De som har søkt om støtte betaler ikke ved påmelding.
  • De som ikke betaler ved påmelding får tilsendt betalingslenke.
  • De som ikke har betalt før 1.oktober får tilsendt faktura i posten, da tilkommer 50 kr i faktura gebyr. 

Fjorårets «fake news» i Barn er bra!-avisen om at det ikke ble noe mer Barn er bra! blir nå gjort til skamme. Selvfølgelig dukker det opp en ny festival i høstferien. Barnas Råd og arbeidsgruppa under ledelse av Tom Landås er klar til å ta imot barnas påmelding, og gleder seg til ny festival 7.-11.oktober

- Vi gleder oss til å lage verdens beste Barn er bra!-festival sammen med deg, skriver de i festivalbrosjyren som deles ut på alle skolene i byen i disse dager. - For det er sånn det er. Festivalen er av, med og for alle barn! Vi voksne skal gjøre alt vi kan for at dette skal bli kjempekjekt. Dette er en viktig festival. Fordi dere som barn har så mye bra saker og ting dere gjør, tenker på og gir oss alle. På festivalen skal vi gjøre viktige ting alle sammen på en gang i en stor hall, i forskjellige aktiviteter og alle sammen hver for seg, skriver Tom Landås i invitasjonen.

Festivalen har mange ungdommer og voksne som skal sørge for at barna er trygge og har det bra på festivalen. Det er viktig i en så stor festival.

- Om det er noe spesielt du tenker at vi må hjelpe til med, kan vi få til dette også. Er det noen av dere som lurer på om dere har penger nok til å delta, så vil vi gjerne høre fra deg. Alle barn skal få muligheten til å delta på Barn er bra!, sier festivalsjefen

Gruppeaktiviteter

Kuleisen blir en del av festivalen i år. Fjorårets speiderleir var så vellykket at den utvides. Det bys på 25 forskjellige aktiviteter, og to daglige show fra scenen i Haraldshallen. Festivalen har alltid vært opptatt av den store verden, og har et tydelig klimavennlig arrangement og tema. Det kommer også gjester fra Nepal, Uganda og Tanzania. Brosjyren er trykket på «Paperwise», papir laget av jordbruksavfall.

Det er Den norske kirke og Haugesund kommune som er ansvarlig for festivalen, som arrangeres i samarbeid med mange andre.

Trykk her for påmelding som starter den 2. spetember kl. 17:00 >>>

For mer informasjon ta kontakt med festivalsjef Tom Landås på telefon 934 15 416

Barn er bra plakat 2019

Brosjyre Barn er bra 2019

Utskrift