Badeplass

Haraldshallen

Haraldshallen er kommunens offentlige badanlegg. Hallen kan tilby publikum svømming – badstue – solarium – vannrutsjebane og badeleker. Foruten dette, har hallen også en idrettshall som benyttes til forskjellige idrettsarrangementer. Idrettshallen kan leies av foreninger og lag og benyttes da til utstilling av forskjellig art.

Les mer om svømmehallen og åpningstidene i Haraldshallen her >>>>  

Badeplasser

Eivindsvatnet
I Djupadalen finner du en av de mest populære badeplassene i Haugesund. Ferskvannsbad tilrettelagt med to små strender hvor det også er lagt ut en baderampe for rullestolbrukere. Om sommeren er det en badebrygge utpå vannet. Her er også et universelt utformet servicebygg med vannklosett.

Kvalsvik 
I Kvalsvik ligger friluftsbadet som er "ei perla" av en badeplass,  i kort avstand fra byen. Her finner du flytebrygge, rutsjebane i innlukket område for store og små. I tillegg kan du stupe fra stupebrettet med god dybde. Det er tilrettelagt for hyggelige familieturer nord i Haugesund.

Asalvik
Byens eldste badeplass finner du i Asalvik. Den gjemte badeidyllen ligger mindre enn ti minutters spasertur fra Haraldsgata, men bare de færreste vet om bystranda midt i Haugesund. Asalvik ligger på Hauge og er nok mest brukt av beboerne i området.

Utskrift